Täyden palvelun korikorjaamo 

Yhteystiedot

Peltivaurioiden korjaukset ammattitaidolla

EMS Autoväri tekee henkilö- ja pakettiautojen pienten ja suurten peltivahinkojen korjaukset ammattitaidolla alusta loppuun. Ennen korjaustöiden aloittamista saat arvion korjauskustannuksista ja aikataulusta. Pienet lommot voimme korjata nopealla ja edullisella PDR-oikaisumenetelmällä.

 

Parhaan arvion korjauskustannuksista saat, kun tuot ensin autosi meille katsottavaksi. Tarvittaessa teemme vahinkotarkastuksen ja laskelman vakuutusyhtiöllesi. Jos maalipinta on ehjä, voidaan selvitä pelkällä lommon oikaisulla ilman paikkamaalausta. Pahimmassa tapauksessa kannattaa vaihtaa koko vaurioitunut osa. Korjaamme myös vaurioituneet muoviosat ja lopuksi maalaamme auton. Käsittelymme jälkeen peltivauriosta ei näy jälkeäkään. 

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vahingon sattuessa voit tuoda autosi meille korjattavaksi, sillä voit itse valita haluamasi autokorjaamon vakuutusyhtiön suosituksista riippumatta. Teemme vahinkotarkastuksen eli arvioimme vaurion ja lähetämme laskelman vakuutusyhtiöön hyväksyttäväksi. Jos vahingon korjauskustannusten arvo on pieni, asiakkaan kannattaa miettiä käyttääkö hän vakuutusta lainkaan. Autamme asiakasta erilaisten korjaustapojen vertailussa ja päätöksen teossa. Korjauksen jälkeen hoidamme laskutuksen suoraan vakuutusyhtiön kanssa. Riittää, että kolarista on tehty vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön ja me hoidamme loput.

Ota yhteyttä, kun autosi on saanut peltivaurion. Korjaamme autosi kuntoon ammattitaidolla.