Vahinkotarkastus luotettavasti

Yhteystiedot

vahinkotarkastukset ja korjaukset
yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

vahinkotarkastus

Teemme henkilö- ja pakettiautojen vahinkotarkastukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Meillä on kokemusta erilaisten vahinkojen korjaamisesta, joten osaamme antaa luotettavan arvion autosi korjauskustannuksista. Vahinkotarkastuksen tarkoituksena on määrittää vahingon arvo, joka on useimmiten auton korjauskustannukset. Vahinkotarkastuksen perusteella teemme laskelman vakuutusyhtiölle hyväksyttäväksi.

 

Olemme tehneet yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa vuosien ajan. Vahinkotarkastusten lisäksi hoidamme korjausten laskutuksen suoraan vakuutusyhtiön kanssa. Riittää, että kolarista on tehty vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön ja me hoidamme loput.

 

 

Voit itse valita korjaamon

Voit itse valita haluamasi autokorjaamon vakuutusyhtiön suosituksista riippumatta. Korjaamme henkilö- ja pakettiautojen pelti- ja muovivauriot sekä teemme maalauksen edullisesti ja nopeasti. Käsittelymme jälkeen vauriokohta on kuin uusi.

 

Jos vahingon korjauskustannusten arvo on pieni, asiakkaan kannattaa miettiä käyttääkö hän vakuutusta lainkaan. Autamme asiakasta erilaisten korjaustapojen vertailussa ja päätöksen teossa.

Vahingon sattuessa tuo autosi meille tarkastettavaksi ja korjattavaksi. Ota yhteyttä!