Ohita navigointi

Auton maalaus laadukkaasti

Yhteystiedot

Kiiltävää laatua vuosien kokemuksella

EMS Autovärillä on yli kymmenen vuoden kokemus henkilö- ja pakettiautojen maalauksesta. Osaavat ja kokeneet maalarimme maalaavat auton asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme autojen ylimaalauksia, paikkamaalauksia ja erikoismaalauksia. Maalaustyön laadukas jälki on meille erittäin tärkeää. Maalatun kohdan pitää olla huomaamaton ja kestää hyvänä vuosia.

 

Automaalaamossamme on oma, nykyaikainen maalauskammio, ja muutkin tilat ja välineet ovat ajanmukaiset. Vaativat maalaustyöt onnistuvat kokeneelta henkilökunnaltamme taidokkaasti. Autojen maalaukseen käytämme ympäristöystävällisiä ja laadukkaita PPG maaleja. Lisäksi käytössämme on automaattinen väriensekoituskone Moonwalk.

Korjaus- ja paikkamaalaus

Olemme erikoistuneet korjaus- ja paikkamaalaukseen. Valitsemme käyttämämme maalisävyn tarkkaan maalattavan auton mukaisesti. Käytämme juuri oikean maalisävyn varmistamiseksi spektrofotometria eli värikameraa, jolloin maalista saadaan tarkalleen auton värin mukainen. Tämä on erityisen tärkeää, kun tehdään paikkamaalauksia ja pieniä korjauksia. Käsittelymme jälkeen maalipinta on kuin uusi eikä kukaan huomaa, mikä kohta maalattu.

Erikoismaalaukset

Toteutamme asiakkaiden toiveiden mukaan erikoismaalaukset kuten erilaisten kuvioiden maalauksen. Autamme tarvittaessa asiakasta kuvion suunnittelussa. Teemme yhteistyötä Tarebrushin kanssa, joka on erikoistunut kynäruiskumaalaukseen. Tarebrushin töissä vain mielikuvitus on rajana. Tarebrush toteuttaa suunnittelun, kuvioinnin ja kynäruiskumaalaukset. EMS Automaalaamon puolelta tulee maalit, lakkaus ja tarvittaessa pohjustustyöt. Kun haluat ainutlaatuisen ja erottuvan auton, tuo se meille maalattavaksi.

automaalaamo erikoismaalaukset

Ota yhteyttä, kun autosi tarvitsee maalausta.

Created by