Muoviosien korjaus ja maalaus 

Yhteystiedot

Muoviosien korjaukset ammattitaidolla

Pienen naarmun takia auton muoviosia ei tarvitse vaihtaa uuteen. EMS Autoväri korjaa ja maalaa auton muoviosat ammattitaidolla. Meillä onnistuu myös vähän isommatkin muovikorjaukset.  Materiaali vaikuttaa lähinnä siihen, mitä korjaustapoja voimme käyttää. Auton muoviosia ovat yleensä etu- ja takapuskurit, lokasuojat ja helmojen levikkeet, jotka vaurioituvat helposti. Korjauksella ja maalauksella osasta saadaan helposti uudennäköinen.

 

Muoviosissa vaurio ei yleensä leviä, sillä muoviosa ei ruostu. Siksi muoviosassa vaurio ei aiheuta samanlaista vahinkoa kuin peltiosaan tullut maalipinnan vaurio, mutta auton ulkonäköön puskureiden lommot ja naarmut sen sijaan vaikuttavat huomattavasti. Rikkoutuneet ja naarmuuntuneet muoviosat kannattaa korjata viimeistään jonkin muun korjauksen yhteydessä.

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vahingon sattuessa voit tuoda autosi meille korjattavaksi, sillä voit itse valita haluamasi autokorjaamon vakuutusyhtiön suosituksista riippumatta. Teemme vahinkotarkastuksen eli arvioimme vaurion ja lähetämme laskelman vakuutusyhtiöön hyväksyttäväksi. Myös laskutuksen hoidamme suoraan vakuutusyhtiön kanssa. Riittää, että kolarista on tehty vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön ja me hoidamme loput.

Ota yhteyttä, kun autosi puskuri tai helma tarvitsee korjausta. Korjamme autosi ammattitaidolla.